Kuvien käyttö ja ostaminen - Urheilukuvausta - Liekeissa.com

Kuvien käyttöehdot

Yleisesti ottaen kuviani suojaa tekijänoikeuslaki. Niiden kopiointi ja luvaton käyttö on laitonta mikäli toisin ei ole sovittu. Seuraavaksi kuitenkin muutama poikkeus.

Oletko pelaaja tai seuran tiedottaja?

Pelaajat saavat tallentaa ja käyttää vesileimattuja kuvia henkilökohtaisessa käytössään esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Vastaavasti myös seurat saavat käyttää kuvia seuransa tiedottamisessa, kuten otteluraporteissa ja some-kanavissa. Henkilökohtaista käyttöä ei ole kuvien luovuttaminen tai välittäminen eteenpäin kaupalliseen tai media-käyttöön.

Ehtona pelaajille ja seuroille on, että mainitset nimeni kuvaajana kuvan yhteydessä.

Www-sivut ja Facebook © Mikko Rajala - www.liekeissa.com
Instagram Kuva (tai kameraikoni) @mikkorajala
Twitter Teksti ei ole välttämätön, mutta varmista, että kuvissa näkyvät copyright-merkinnät ja tägää minut kuvaan.

Oletko median edustaja, haluat käyttää kuvia kaupallisessa yhteydessä tai tarvitset kuvia parhaalla laadulla ilman vesileimaa?

Kuvagalleria on verkkokauppa ja voit ostaa käyttöoikeudet haluamaasi kuvaan. Kuvat ovat hinnoiteltu koon ja käyttötarkoituksen mukaan. Edullisempi soveltuu digikanaviin ja sosiaaliseen mediaan ja vastaavasti suurempi soveltuu printti-ja painokäyttöön. Ostetut kuvat ovat ilman vesileimoja.

Julkaisuissa on lisäksi mainittava kuvan yhteydessä nimeni kuvaajana (Mikko Rajala, liekeissa.com)

Ole yhteydessä mikäli tarvitset alkuperäisiä RAW-kuvia, olet kiinnostunut laajemmasta yhteistyöstä tai tarvitset lisätietoja.